NIEUW: Cross-over

8 uur per week
vervolgopleiding voor wie al een diploma hogere graad beeld op zak heeft

Uurroosters | Online inschrijven

Je bent een schilder, tekenaar, keramist, beeldhouwer, fotograaf … die niet voor één gat te vangen is. Je gaat wekelijks niet in 1 maar in 2 ateliers aan de slag, vier uur per atelier. Je kan deels de opdrachten volgen maar gaat autonoom aan de slag met inspiratie en technieken uit beide ateliers.

Je wordt uitgedaagd tot persoonlijk onderzoek. De actieve sessies brengen je meteen in actie. Je doet je eigen ding vanuit de opdrachten, soms individueel, soms in groep. De dagelijkse realiteit, een actueel kunstwerk of een gebeurtenis kunnen als uitgangspunt dienen. We geven losse opdrachten op maat, maar behandelen samen ook thematische en vormelijke kwesties. Onderzoek en experiment primeren op resultaten. Toch krijg je ook ruimte en tijd om een werk af te maken.

Je wordt begeleid door twee leerkrachten.  In de mix van 2 disciplines ontstaat net je eigenheid. De mogelijke combinaties zijn: tekenkunst + schilderkunst, projectatelier + fotokunst, projectatelier + keramiek, projectatelier + schilderkunst.

Contact

MAAK, Open Academie voor Kunsten Van Steenestraat 9 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 63 08 50  maak@knokke-heist.be http://maak.knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud