Vertolkend muzikant | jazz-pop-rock

2 of 3 uur per week
Uurroosters | Online inschrijven
Vervolgopleiding: Creërend muzikant | jazz-pop-rock

Je volgt 1 uur instrument of zang en 1 uur combo OF 2 uur bigband per week

Vaardigheden, improvisaties en speeltechniek worden verder uitgediept. Je leert zelf op zoek gaan naar een eigen geluid en een eigen stijl in het improviseren. Onder begeleiding van professionele muzikanten vervolmaak je je in de wereld van de rock, pop, funk, jazz, blues, reggae, ...

Instrument of zang

In deze individuele lessen ligt het accent op het stijlgericht uitdiepen en aanbrengen van vaardigheden die je nodig hebt in het combo. We gaan dieper in op het improviseren en hebben ook aandacht voor het ontwikkelen van een eigen stijl. Een overzicht van de verschillende instrumenten die je bij ons kan leren bespelen en info over de aankoopprijzen vind je hier.

Combo

Hier draait het natuurlijk allemaal om... Is er dan ook iets leukers dan samen met een groepje je geliefde muziek te spelen? In de derde graad hebben we al kennis gemaakt met verschillende stijlen en begrippen als groove, begeleiding, solo en thema. Nu wagen we ons aan "the real thing": de improvisatie komt meer op de voorgrond met aandacht voor de interactie tussen de verschillende instrumenten. Ook het repertoire wordt steeds uitgebreider.

Ben jij een koperblazer? Dan kun je ook in onze bigband terecht! Alle info in MAAK!

Contact

Open Huis voor Kunsten Van Steenestraat 9 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 63 08 50  maak@knokke-heist.be http://maak.knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud